Македонија
10. October 2019 - 14:53

Измена на режим на сообраќај на делницата Миладиновци – Петровец – Хиподром – Миладиновци

На автопатот А1, А2 и А4, делница Миладиновци – Петровец – Хиподром – Миладиновци од сабота ќе има времена измена на режим на сообраќај поради вршење на геодетски мерења.

Од Јп „Македонија пат“ информираат дека геодетските мерења ќе се вршат секој ден од 07:00 до 18:00 часот почнувајќи од 12 октомври до 7 ноември 2019 години.