Живот
21. December 2015 - 15:16

Излезе на улица, го направи ОВА и сите девојки беа негови!

Доколку немате идеја како да започнете разговор со некоја девојка и истата во рок од пет минути да ви дозволи да ја бакнете, тогаш ова е вистинско видео за вас.
 
Ова момче сними скриена камера во која им пристапи на  згодни девојки и им постави прашања.
 
Секогаш кога една од нив ќе згрешеше во одговорот, тој ја бакнуваше. Погледнете како тоа изгледаше.