Џет-Сет
21. February 2016 - 14:06

Изјавата на Тони Зен ги запрепасти и разочара сите кои го сакаат

Тони Зен е еден од најсаканите рапери, и пејачи кај нас, воопшто. Но една негова изјава ќе ги вчудовиди и разочара сите девојчиња.

567567