Живот
18. October 2017 - 20:28

Изградила куќа на само осум квадрати, но кога ќе ја видите внатрешноста ќе се шокирате

За купување на куќа потребни се многу пари, а за изградба на нова потребни се уште повеќе.

Некогаш живеела во голема куќа од 185 квадрати, но поради даноци и хипотека морала да се пресели. Одлучила да направи куќа со парите со кои располагала, 10.000 долари. Таа одлучила 5.000 да потроши на материјали, а останатиот дел на соларни панели.

Погледнете...