Македонија
12. January 2018 - 10:55

Изгоре семејна куќа - брат и сестра останаа без кров на глава

Во битолското село Рапеш ноќеска 30 минути по полноќ настанал пожар во куќа сопственост на А.Д. и Б.Д., брат и сестра.

Во пожарот изгорела целата куќа, а повредени лица нема.

Се преземаат мерки за утврдување на причините за настанување на пожарот.