Свет
13. September 2017 - 14:24

Изгледа како демон на уништувањето: Страшна снимка од ураганот „Ирма“ го исплаши светот

Пред 18 часа на страницата EBUZZ на Фејсбук е објавено видео од ураганот „Ирма“ во Флорида и светот се шокираше.

На видеото е прикажано човечко лице кое како на светот да му дава некоја знаковна порака.

Погледнете...

http://