Џет-Сет
1. October 2015 - 19:16

Издрогирана обожавателка ја испофаќа ппејачката среде концерт!

Како што пренесуваат сите светски медиуми, во текот на неодмнешниот концерт на Кети Пери во рио де Жанеиро, на бината била пуштена една обожавателка која направи мал скандал. За што се работи?
 
Шпекулациите низ медиумите наведуваат дека девоката била под дејство на опојна дрога екстази, иако можеби во прешање е нешто друго. Во секој случај, таа ја гушкала, пипкала, фаќала, бакнувала и генерално била премногу интимна со Кети пери, која реагира со гримаси на лицето. снимката од инцидентот можете да ја погледнете подоле.
 
Би се кажало, многу непријатна ситуација. Изгледа девојката дури и ја бакна - и тоа не и се допадна.
 
Пред неколку месеци, кети падна од бина, дали од умор или од дрога?!