Македонија
16. February 2019 - 15:56

Избувнал пожар во амбасадата на САД

Избувнал пожар во амбасадата на САД. Според информациите на МВР, вчера  17,30 часот е пријавено дека на улица "Лазар Личеновски" во Скопје, во амбасадата на САД, настанал пожар во канцеларија.

Излезено е на местото на настанот од страна на полициски службеници и противпожарна екипа меѓутоа од страна на вработените било кажано дека нема потреба од интервенција.