Македонија
19. April 2019 - 16:30

Избувна пожар во стан во скопско Ново Лисиче

Пожар избувна во стан во скопската неселба Ново Лисиче. Пламенот избил во станбената зграда спроти Кам маркетот. Извори за Сител велат дека повеќе од 1 час пожарникарите  со едно возило интервенираат на терен.

За среќа, причинета е само материјална штета. 

Мирјана Давидовска