Живот
22. April 2016 - 11:33

Избелете ги забите за една минута со овие две природни состојки!

Убавата блогерка Фарах Дукаи комбинира две природни состојки за поубава насмевка.
 
Комбинацијата од куркума и кокосова масло е совршена и за кратко време видливо ќе ги избели вашите заби.
 
Измешајте ги овие две состојки и пастата која ќе ја добиете нанесете ја со четкица.
 
Почекајте минута и пол, а потоа испалкнете ја устата.
 
Единствено што треба да се предупреди е дека четката ќе остане тајно жолта, но тоа не е проблем повторно да ја користите.