Живот
5. May 2017 - 10:03

Италијанец се „ожени“ сам со себе

Италијанецот Нело Руџиеро е првиот човек во светот кој склучи брак самиот со себе и отиде на „меден месец“ во Египет, каде што, како што вели, стекнал нови интересни пријателства.

- Јас не сакам никого повеќе од себе си, рече Италијанецот.

Оваа луда идеја ја добил поради неговите родители, кои упорно сакале да го оженат и својот петти син.

На крај тие со радост го прифатиле тој „брак“.

На својата „венчавка“, што беше пренесувана и на телевизија, тој пристигнал на бел коњ, а гостите мислеле дека се работи за прослава на неговиот 40-ти роденден.