Живот
24. May 2016 - 20:12

Истури сув мраз во базен, она што се случи ќе ве изненади

Познатиот ЈуТјубер Лудиот руски хакер стекна светска слава по своите необични екперименти и совети.

Еден од неговите најгледани е и овој кога истура сув мраз во базен.

Тој истури огромно количество сув мраз во базенот, а она што се случи ќе ве изненади и воодушеви.

Погледнете го видеото: