Македонија
9. April 2016 - 17:02

Истражување на РСБСП - 86 проценти од возачите возеле пребрзо, дури 85 проценти под дејство на алкохол

Гостин во вестите на Сител во 16 часот Ристо Манчев, секретар на РСБСП.