Живот
24. July 2016 - 13:56

Исповед на очајна мајка: Ќерка ми ја изгуби невиноста на 14 години, а потоа...

Сега кога ќе погледнам наназад, апсолутно се кривам за се. Сопругот алкохоличар не остави мене и мојата ќерка кога имаше 8 години. Барајќи работа и начин да преживеам, не успеав да следам што се случува со моето дете. Кога беше 6 одделение, приметив дека е со лошо друштво, чувствував алкохол во нејзинот здив, но бев премногу уморна(знам, не е оправдување), да би ја предупредила на опасностите кои ја чекаат.

Кога пробав да преземам иницијатива и почнав да и забранувам да излегува, веќе беше касно. Само би ме погледнала со презир и продолжуваше со својата работа.

Прислушкував еден нејзин разговор и така дознав дека имала секс со маж доста постар од неа, веднаш после 14 роденден. Плачев цела ноќ! Повторно пробав да разговарам, повторно ѕид, презир и молчење. Со другарката зборуваше за деталите. Големита на неговиот пенис, оралниот секс и како го ставила цел во уста.

Кога се запиша во средно школо, почна да ги носи во станот. Главно ноќе. Само би влегле во соба, а после тоа...