Живот
8. February 2016 - 9:45

Исповед на момче: Татко ми ќе ме убие ако дознае - Јас спиев со неговата девојка

- Девојката на татко ми почна да ми се додворува, па спиевме заедно, - се зборовите со кои читател на британски „The Sun“ го започнува својот животен проблем.
 
- Татко ми би полудел кога би дознал, но јас едноставно не можат да престанам да мислам на неа. Имам 18 години, тато има 48, а неговата девојка само 30...Се запознаа кога имав 16. Отсекогаш ми беше привлечна и се обидував да флертувам со неа, но и таа со мене. Еднаш се појави гола пред мене со објаснување дека ја заборавила облеката после туширање, па се упати кон нивната спална соба, - вели момчето.
 
- Запознав една девојка пред три месеци, има 17 години и мислам дека сум заљубен. Но, девојката на тато пред некој ден додека доручкувавме ме праша да ли сакам да ми покаже как осе става презерватив. Се изгубив, речиси се задавив... - продолжува.
 
- Ми рече да одам на горниот кат. Се соблеков и ми кажуваше што да правам. Допирот од нејзината рака беше прекрасен, а на крајот имавме секс. Ми кажа дека сум голем и дека сака повторно да го направиме тоа. И јас би сакал, но се плашам дека ќе ме остави девојката ако дознае. Сакам даја прашм за „тројка“ можеби ќе научи нешто затоа што не е баш искусна. Но, можеби ќе помисл идека сум кретен и би ми напуштила , - се исповеда момчето.
 
- А, доколку дознае татко ми ќе ја остави својата девојка, а мене ќе ме претепа. ја сакам својата девојка, но не можам да престаснам да мислам на девојката на мојот татко. Што да правам? - прашува за крај момчето.