Живот
22. February 2016 - 17:02

Искрен до болка: Хорскоп кој без грешка ќе го опише вашиот знак

До сега сте читале за својот хороскопки знак воглавно во суперлативи и се најдобро! Затоа решивме да ви ги претставиме карактеристики.
 
Огнени и водени знаци (Овен, Риба, Лав, Рак, Стрелец и Шкорпија):
 
- Овен: Тврдоглави, доминантни, страствени, борци, мораат да бидат главни
- Риба: Осетливи, креативни, премногу добри, чудаци, скромни, приземни
- Лав: Забавни, арогантни, амбициозни, поносни, сакаат да бидат во центарот на вниманието, водачи
- Рак: Променливи во расположението, емоционални, дирекни, грижливи, романтични
- Стрелец: Поспани, секси, слободен дух, авантуристи, сакаат да работат по свое
- Шкорпија: Зли, опасни, напнати, таинствени, осетливи, сексипилни.
 
Воздушни и земјени знаци(Близнак, Бик, Вага, Девица, Водолија, Јарец)
 
- Близнак: Емоционални, весели, дволични, променливи во расположение, амбициозни, лојални
- Бик: Тврдоглави, добри пријатели, матрејалисти, кавкаџии, приземни
- Вага: Харизматични, кртови, шармантни, неодлучни, внимателни и грижливи
- Девица: Перфекционисти, сакаат детали, добри пријатели, вистински психолози
- Водолија: Лежерни и безгрижни, главата во облаците, помалку чудни
- Јарец: Несфатени, тажни, мистериозни, своеглави, промислени.