Македонија
10. May 2016 - 12:15

Исчезна малолетник од Скопје

Во 20 часот во Полициската Станица во Центар, вработена во Домот за деца без родители „11-ти Октомври“ пријавила дека исчезнало дете.
 
На 07 месецов во 13 часот и 30 минути од Домот во непознат правец се оддалечило седумнаесетгодишно момче.
 
Се преземаат мерки за пронаоѓање на малолетникот.