Македонија
18. February 2021 - 9:45

Исчезна 70-годишна жена во Скопје - семејството апелира за помош

70-годишна жена од Скопје исчезнала вчера во близина на Државна болница, оваа вест ја сподели нејзината внука која на својот фејсбук профил побара помош од корисниците на социјалните мрежи за да ја пронајде својата баба.

„Денеска околу 15:00 часот баба ми е исчезната во околината на државна болница. Облечена е во сини тренерки и сина блуза, со неа нема ништо. Има 70 години, ако некој ја видел или ќе ја види ве молам исконтактирајте ме на 077 884 933/078 420 489.“