Македонија
13. May 2020 - 11:09

Исчезна 30-годишен велешанец

Ибрахим Мемедов 30 години, исчезнат е повеќе од 24 часа. Пријавено е во МВР Велес.

Ве молиме доколку некаде го забележите да се обратите кај надлежните органи.

Ви благодариме! напиша неговиот братучед на фејсбук.