Балкан
25. January 2022 - 16:01

Исчезна 10-годишно момче во Србија

Мајката на 10-годишното момче кое исчезна во Карловчиќ утрово, па било пронајдено во напуштена куќа за Курир.рс изјавила дека тргнале во полициска станица за да се сретнат со снот.

Да потсетиме, момчето исчезнало утрово во околу 9 часот но било пронадено пред половина час.

-Не знаеме ништо, освен дека бил киднапиран Тој утрово отиде во продавница о велосипед, но до продавницата не стигна. Неговиот велосипед беше проајден во село, а покрај него имало трагови од автомобилски гуми - рекла мајката и додала:

-Ние го баравме, тргнавме и кон Белград, но ни се јавија дека е најден. Одиме во полициска станица да се сретнеме со него - навела мајката.