Живот
20. November 2015 - 15:12

Ирски турист се степа со цело маало во Истанбул - Еве кој го извлече подебелиот крај!

Откако ненамерно истури 10тина шишиња со вода, трговците во еден трговски центар во Турција се пуштија да го тепаат овој Ирски турист. Најверојатно поинаку ќе постапеа доколку знаеја дека се работи за професионален боксер.