Македонија
12. January 2016 - 23:36

Интервјуто на Заев за Канал 5 дочекано со смеење и вицеви по социјалните мрежи

Интервјуто на лидерот на СДСМ, Зоран Заев за Канал 5 на социјалните мрежи беше дочекано со смеење и вицеви.

Бледиот настап без никакви поенти беше причината што опозицискиот лидер наместо да поентира, стана мета за потсмев.

intervjuzz2-kanal5

На социјалните мрежи граѓаните пишуваат со иронија дека овој политичар е како стенд-ап комичар. Исто така во дел од коментарите Заев е посочен како криминалец кој нема капацитет да ги согледа работите.

intervjuzz3-kanal5

zzkanal5-intervju

Граѓаните пишуваат и дека настапите на Заев ги тераат на смеење, како и дека лидерот на СДСМ се срами себеси. Повеќе од нивните коментари со потсмев за настапот на Заев, прочитајте во продолжение:

intervjuzz4-kanal5

komntari-zz-intervju