Македонија
20. January 2016 - 18:22

Интервјуираат Македонци отидени по бугарски пасош, ова се нивните одговори

Видеото е поставено на Јутуб во мај 2012 година, на прашање од каде доаѓаат Македонците одговараат Албанија. Исто така на прашање со кој граничи Бугарија на исток тие одговараат со море итн. Погледнете: