Живот
27. October 2017 - 12:10

Интересно откритие: Натопиле половина лимон во сода бикарбона

Да бидеме реални, во секое домаќинство и за секоја домаќинка, хигиената на домот е на прво место, но никој не би рекол дека може да биде толку лесно. Меѓутоа, со помош на овие мали, куќни совети, чистењето ќе стане како детска игра.

Погледнете ги овие корисни трикови: