Интернет
24. јуни 2016 - 11:14

Инстаграм воведува нова опција за своите корисници

Инстаграм воведува нова опција за своите корисници. Од социјалната мрежа решија да ги исполнат барањата на корисниците.
 
Наскоро ќе се добие опција која ќе преведува текст од друг јазик. Ќе биде достапно копче до објавите, за да може истата објава да се напише на друг јазик или преведе ако е веќе напишана.
 
Ова не се однесува на индивидуалните коментари.
 
Инаку ,во последните години Инстаграм доби голем број корисници. Постојано се прават измени по желбите на корисниците.