Свет
3. јуни 2019 - 13:01

Индиски воен авион исчезна од радарите

Авион на индиската армија со 13 луѓе исчезна од радарите во близина на границата со Кина. Авион од типот Антонов 32 исчезна од радарите кратко време по полетувањето. Бидејќи авионот не слета почната потрага по авионот.