Балкан
27. October 2015 - 15:36

Импресивно: Конвој со бегалците во Хрватска снимен од воздух

Британскиот "Канал 4" објави снимки од конвојот на бегалците  кои пеш поминуваат низ хрватските полиња на пат до привремени засолништа. Снимките се направени со беспилотни летала.

Видеото погледнете го ТУКА.