Живот
7. December 2017 - 18:20

Имам 28 години, а својот љубовник го запознав на работа: Знам дека има деца и жена, но не можам да престанам - ова се правилата по кои играме

Што и е на жената во главата кога е во врска со женет маж? Со некој кој наутро спие со сопругата, а попладне има секс со неа? А тој повторно  ќе си отиде дома кај својата фамилија ...
 
Девојка од 28 години има афера со маж кој има деца. Се запознале на работа, веднаш и станал привлечен откако го здогледала, а и таа на него. На едно излегување се бакнале - од тогаш тие е во тајна врска. 
 
Таа знае дека дома има жена и деца. Понекогаш може да замижи, но понекогаш и не. 
 
- Знам дека сум жена која ме мразат жените. Бидејќи јас сум жена која уништува семејство бидејќи спијам со женет маж, но што да кажам. Се заљубив во тој маж - секогаш во главата ми одекнува дека тоа не е во ред што го правам, но посилно е од мене. 
Се состануваме воглавно два до три пати неделно кај мене. Тој ќе каже дека ќе оди со пријателите на пиво или дека подолго време ќе остане на работа. Кога е кај мене, забораваме ан се околу нас, лежиме во кревет, се галиме, разговараме и имаме секс, вака ја започнува својата исповед оваа девојка.
 
- Морам да признаам дека не оставам никаква трага - гребатинка, кармин. И не смеам да имам парфем на мене, бидејќи тоа жените веднаш го забележуваат, а ни тој не се тушира по сексот, бидејќи тоа би било премногу очигледно - кој доаѓа дома од кафеана или од работа дома свежо истуширан? 
 
- Кога е кај мене, се е прекрасно. Меѓутоа, знам дека ќе оди дома и ќе заспие покрај друга. дека наутро ќе го разбудат децата и ќе појадува со сопругата. Тоа ме боли и поради тоа не се обидувамк да мислам на тоа. Ако некој мисли дека е лесно да се има афера исклучувајќи ги чувствата, многу се лаже. Секогаш помалку боли. Длабоко во себе сум свесна како тој никогаш нема да го напушти своето семејство. Тоа го знам од првиот ден - а повторно не можам да тргнам раце од него. Поради тоа , знам дека ова енма уште долго да трае. Морам да повлечам кочница. До тогаш ќе продолжам - како жена која ја мразат жените, завршила таа.