Живот
2. November 2016 - 14:24

Имала секс со машка кукла со вистинска ерекција - Еве како тоа изгледало!

Мажите веќе подолго време имаат свои секс кукли на кои можат да прават што сакаат, а сега и жените се усреќени. И тие имаа свои секси машки кукли.

Иако за повеќето жени сексот не е доволно добар ако не се вклучени емоции, жените сепак сакале да добијат машки кукли и конечно се стигнати на пазарот, пишува американскиот Вајс.

Куклата за секс е во природна големина, мускулеста, а има дури и влакна по телото и брадата. Откако жената ќе почне да го бакнува и допира куклата почнува да добива ерекција и спремна е за акција.

Џесика Рајан прва ја купила машката кукла за секс, затоа што како што вели во врската на далечина и куклата совршено и одговара за ги задоволи својте потреби, а да не го изневери дечкото. Сексот со кукла, вели дека е многу добар и иако нема емоции, таа може да ги оствари сите можни сексуални фантазии.

По разговорот со Џесика, куклата одлучила да ја испроба и секс колумнистката Вајса Карли која од куклата се воодушевила.