Живот
12. December 2017 - 15:37

Има само три години и ги рецитира најромантичните стихови на Пушкин

Марусја Петухова доаѓа од Москва, и има само три години, а кога ќе искочи на сцена изгледа како вистинска принцеза.

Нејзин омилен писател е Александар Пушкин, па неговото дело „Писмото на татјана до Онегин“ го рецитира пред целата јавност.