Живот
23. July 2015 - 10:28

Има само 4 години и ќе се мажи - Кога ќе ја дознаете причината, сигурно ќе се сложите!

Ова е Еби, слатко четиригодишно девојче и денес е пред олтарот. Се мажи за маж околу 10 пати постар од нејзе. За тоа постојат повеќе причини...
 
Еби боледува од агрессивен облик на леукемија.
Поради нејзината дијагноза, цел ден го поминува во болница. Долги третмани, лекови, инекции се нејзино секојдневие. Меѓутоа, тоа време го искористила за создаде многу нови пријателства.
 
На пример, медицинскиот работник Мет Хиклинг, на нејзе и бил посенбно драг.
толку драг, што дури тој ја побарал нејзината рака. Мора да е толку многу добар кандидат, кога мајката на Еби без размислување им го дала својот благослов.
 
24 часа подоцна верениците направиле и свадба.
 
Било тоа свадба од соништата.
Малата убавица по прв пат облекла венчаница, која ги оставила сите без здив. по церемонијата , на ред стигнала и свадбената торта. Среќниот пар имаат и бурми...
Погледнете ја и вие оваа симпатична венчавка