Живот
4. November 2016 - 17:42

Има многу чудни свадбени обичаи, ама дефинитивно овој е на врвот, го прават пред мали деца

Има различни обичаи на свадбите ширум светот, но Пољаците имаат една интересна игра која никаде не е видена.

Ја играат во парови, а целта е таа што побрзо да провлече паричка низ неговите панталони.

Девојките, секако, тешко тоа би го направиле без неколку пати да ги допре неговите интимни делови, што присутните воодушено го оздравуваат.

Сето тоа се прави во присуство на мали деца, кои најчесто збунето гледаат што се случува.