Им пуштила на децата „Пчеличката Маја“ па се шокирала кога го видела ова во цртаниот | Сител Телевизија
Живот
22. September 2017 - 11:43

Им пуштила на децата „Пчеличката Маја“ па се шокирала кога го видела ова во цртаниот

Една мајка во популарниот цртан филм „Пчеличката Маја“ здогледа пенис, па тоа го сподели со луѓето на Фејсбук.

Мајката која откри дека во цртаниот филм има нацртан пенис, веднаш им забрани на своите деца да го гледаат популарниот цртан.

На Фејсбук ја објави снимката со сцената на која се гледа како на стеблото е нацртан пенис.

Мајката порача дека е згрозена од ова, а бројни родители ја поддржаа. Сепак имаше и такви кои рекоа дека не гледаат ништо спорно.

-Па што, моето дете и да го види тоа нема да знае што е, напиша друга мајка.

Погледнете го видеото: