Македонија
25. February 2016 - 13:27

Илинденска блокирана - Полиција низ цело Скопје

Поради судењето за Диво Насеље буквално цело Скопје е блокирано. Нашиот репортер јавува дека воопшто не е прооден булеварот Илинден и дека колони автомобили повеќе од половина час чекаат за да поминат. 

По силно полициски обезбедување е и Судот а градот го надлетува хеликоптер.