Македонија
15. March 2019 - 18:39

Игор Дурловски: Кога слободата е ропство, а среќата тага!

„Кога слободата е ропство, а среќата тага!

Мелем на душа сте ми, сите #вие што со мисла, збор, присуство бевте со мене во најтешкото. 
Благодарам на дел од блиските што станаа далечни.

#Длаборез е проект кој со солзи ја гали татковината, а од срце ви го поклонувам.

Немаше да биде ваков без мајсторијата на моите пријатели:
Кокан Димушевски – 
Аудио
Мартин Павловски-
Шминка
Ласко Џуровски-
Дизајн на текст“