Живот
13. September 2017 - 12:47

И жените имаат валкани мисли - еве за што најчесто фантазираат

Еротските фантазии ја посетуваат нежната половина почесто од мажите, покажа анкетата на социолози. Бидејќи по својата природа жените се меки и нежни, во повеќето случаи нивните фантазии се повеќе деликатни. Но, тоа не значи дека тие не сакаат страстен секс. И така кои се 10-те најчести еротски фантазии кај најслабиот родова?

Власт
повеќе зрели жени сакаат доминацијата во сексот, иако Кој знај зошто го  кријат овој факт. Фантазиите за команда во кревет можат да бидат најразлични и егзотични. Доминацијата може да се изразува и во тврда форма – на пример мажот да биде врзан со лисици за креветот и жената да прави со него што сака.

Послушност

Тоа е обратната варијанта на првиот. Има жени, на кои им се допаѓа да се почитуваат и да ги извршуваат сите желби на мажот. На нив им се допаѓаат сите машки команди и заповеди. Изгледа најдобри и безопасни се со користење на лисици. Сепак контактот треба да заврши со меѓусебно исполнување на сите желби, токму тоа се смета за најдобар финиш.

Секс со странец

Излегува дека многу жени се дели од сликата на таканаречениот ноќен непознат. При тоа тој мора да биде висок, силен и машки. Жените едноставно сонуваат да се состанат среде ноќ  со пријатен непознат маж и да водат љубов со него. По правило овој маж не треба да биде со јасно изразени црти на лицето, бидејќи целата убавина е во тајноста на сликата, кој исчезнува со доаѓањето на утрото.

Секс во канцеларија

Жените кои работат во канцеларии, често сонуваат за секс со шефот или колега. При тоа ситуацијата треба да биде ненадејна, без претходна подготовка. Сексот на бирото во канцеларијата во работно време или после работа е една од главните сексуални фантазии. Освен тоа жените често сонуваат за туристички роман. Многучасово задоволство Најмногу невината еротска фантазија е бескрајна љубов. Голем број жени, особено ако одамна немале љубов, сонуваат за долги задоволства кои продолжуваат барем неколку часа.

Силување

Изненадувачки е, но најпопуларната женска фантазија е силувањето. Но мора да се напомене дека жените си оддаваат на такви фантазии само кога тие се неостварливи, односно се наоѓаат во целосна безбедност. Оваа фантазија е неприменлива во реалниот живот. Наместо неа, сепак може да се оствари варијанти со игра на силување со партнерот. Секс на невообичаено место Ова е една од најпосакуваните женски фантазии.Реализацијата  зависи од храброста и дрскоста на некој од двајцата партнери. Секс може да се прави насекаде – во гардероба, шатор , брод, на покривот. Оваа фантазија овозможува да се украсуваат сивото  секојдневие и униформираните  денови.

Улогата на проститутка

Стана исто јасно дека многу жени едноставно сонуваат барем еднаш да ја одиграат улогата на проститутка. При тоа желбите варираат – од улица до елитната проститутка. Таков секс е страсен, храбар и слободоумен, во него жената целосно може да се открие и да покаже на што е способна.

Егзотика

Многу жени сонуваат за егзотичен секс на необично место со партнер од друга националност. Често предмет на такви фантазии стануваат Италијанците, кои се познати по својата страст и романтичност. Е, тука  за жените дозволени се  и други националности.

Групен секс

Оваа фантазија е најмалку популарена , но сепак има место. При тоа конкурентки не се дозволени, а мажите треба да бидат убави, со тен и да се восхитуваат од жената. Во таква ситуација е можно да се дојде дури до потчинување на жената.