Живот
21. December 2015 - 21:16

И се приoде во тоалет среде возење на пат, а кога ќе видите што направи ќе останете без зборови

Кога жената ќе смисли нешто, тоа неможе да не е добро.
 

Le trompe l'oeil à faire caca (Groland)

Wtf is this... haha

Posted by Kevin Referee on Tuesday, October 6, 2015