Македонија
12. July 2018 - 19:04

И официјално Столтенберг му ја врачи поканата за НАТО на премиерот Заев

Бакнувајќи го пенкалото на Столтенберг премиерот Зоран Заев во Брисел и официјално ја прими поканата за членство во НАТО.