Македонија
16. March 2017 - 17:44

И ловџиите од цела Македонија со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

И ловџиите од денеска марш со поддршка за граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.

После боксерите, земјоделците, камионџиите и многу други, од денеска на улиците во Скопје ќе бидат и ловџиите, кои решија да кажат „НЕ“ за двојазичноста и дебатите кои се вовед во менување на химната, знамето и грбот на Република Македонија.

dva

vlada-1

vlada-2

vlada-3

vlada-4

vlada-5

vlada-6