Бизарно но вистинито
9. March 2017 - 21:18

И камен да е ќе заплаче - Живеел со главата одвоена од вратот се до моменот кога..

Тони се венчал за својата долгогодишна девојка, а четири дена подоцна  побарал да ги исклучат апаратите кои го одржувале во живот.33 годишниот Тони Кауен во 2014 година имал тешка сообраќајна незгода. Бил приклучен на апарати за да го оджуваат во живот. Болката била толку јака што четири дена по венчавката барал да го исклулат од апаратите.
 
Главата му била скоро откината од рбетот. лекарите му рекле дека се работи за повреда која е невозможно да преживее. Тони по несреќата се обидел нормално да живее со својата партнерка Керен Досон со која биле заедно 12 години . Парот планирал да се венча во мај оваа година. Но на Божиќ болката станувала не издржлива па одлучил да го сисклучат од апаратите. Тони го погребале со венчаницата на Карен која требала да ја носи на венчавката.