Живот
11. July 2015 - 11:40

И ја запали косата, кога ќе ја дознаете причината и вие ќе го сторите истото

Кога некој ќе ви каже дека палењето на косата е всушност здраво за вашите кадрици, сигурно би помислиле дека е луд, нели? Но се покажува дека всушност тоа е одлична работа за вашата коса.

Оваа „луда„ и необична теорија стана уште популарна откако еден од моделите на Викторија Сикрет изјави дека со години ја пали косата и поради тоа нејзината коса и фризура изгледаат беспрекорно.

Иако се чинимногу опасна, оваа метода може да доведе до одлични резултати, ако се изведе правилно.

Еве како тоа го прават професионални фризери во Бразил. Погледнете ТУКА