Македонија
5. July 2022 - 11:13

И денеска сенароден протест во 19 часот пред Влада против францускиот предлог

Народниот протест против понижувачкиот предлог за Македонија денеска продолжува во 19 часот пред Владата и на локациишто ќе бидат познати во текот на денот.