Македонија
5. November 2015 - 17:23

Хуманитарни пакети за социјално ранливите во Kарпош

Карпош на социјално загрозените семејства во општината им додели 110 хуманитарни пакети.

Станува збор за продукти кои беа собрани минатиот викенд како дел од акцијата “да бидеме хумани за нашите соседи” која беше спроведена пред најголемите маркети ви општината.

Пакетите ги доделуваше градоначалникот Јакимовски.