Македонија
20. November 2018 - 20:37

Хорор во Скопје: Три лица осомничени за вонбрачен живот со малолетно лице

СВР Скопје поднесе кривична пријава против Х.Џ.(33), З.Џ.(32), двајцата од Скопје, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „запуштање и малтретирање на малолетно лице“ и „вонбрачен живот со малолетно лице“.
Исто така кривична пријава е поднесена и против Б.Т.(18) од Република Србија поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „вонбрачен живот со малолетно лице“.