Македонија
2. April 2016 - 13:19

Хорор Први април за татко од Скопје: Се јавил во полиција во паника

Во 10 часот во Полицијата-Гази Баба, 58-годишен скопјанец се јавил во паника да пријави дека му ја нема ќерката. Се работи за Ф.Џ. од Инџиково кој пријавил дека на 30.03. во 16 часот и 30 минути од дома во непознат правец се одалечила неговата ќерка, 22-годишната Б.Ф.

Полциијата трага по младата девојка.