Балкан
4. November 2016 - 11:41

Хорор на училиште: Избоден ученик среде час

Ученик од Техничкото училиште денеска итно е префрлен во Општата болница во Нови Пазар откако бил избоден на час.

Според неофицијалните сознанија, ученикот го повредил другар од одделението. Засега не се знае со што соученикот го избодел ниту колку се сериозни нанесените повреди.

Двајцата ученици имаат по 15 години. Во училиштето полицијата врши увид и ги испитува учениците и професорот како дошло до суридр и повредеување на ученикот.