Живот
23. January 2019 - 21:16

Хорор на патот: За влакно избегна смрт кога на неа налета автомобил, погледнете каква среќа имаше оваа девојка

Девојката по оваа несреќа остана жива само по чиста случајност и само милиметри ја делеа од сигурна смрт.

Додека оваа Виетнамка одеше по улица автомобил во полна брзина помина покрај неа и во таа прилика удри во паркираниот мотоцикл, а жената просто ја „дувна“ од патот.

Да беше само сантиметар поблиску би завршила под тркалата на полудениот возач.