Живот
14. November 2016 - 15:29

Хит загатка која го полуде светот: Ако ја пронајдете мачката на сликата вие сте гениј!

Некаде на фотографијата се наоѓа мачка. Многумина потрошија многу време во гледање на наредените дрва, па мислејќи дека нема  се откажуваат. Но мачката е тука, не се грижете.
 
Погледнете подобро, ако не ја здогледате веднаш, не губете трпение. Сепак доколку го немате, погледнете ја  сликата подоле и ќе ви стане јасно.