Живот
10. August 2018 - 18:57

Хит на целиот Балкан: Тоа се вика забава- за една вечер испиле пива, текили и шампањ за 12 илјади евра

На социјалните мрежи се шири сметка од ноќен клуб во Хвар, на која за само еден вечер се испиени 87.669 куни, што е 11.732 евра.

Сметката ја фотографирал келнерот и ја објави, а нејзиното ширење на интернет не може да се сопре.

Како што се гледа на сметката, испиени се неколку шишиња од најскапиот шампањ Дом Перињон, разни пива, жестоки пијалоци и текили, а и по некое шише вода.