Живот
24. November 2015 - 10:28

Хипноза - Откако ќе го гледате ова видеo пола минута ќе се изненадите

Хионозата за луѓето е позната уште многу од дамна. Со развивање на новите технологии може да се забавуваме со овие мали “хипнози“. Кога малку повеќе ќе се заинтересирате за овие игри ќе се уверите и сами дека хипнозата постои.
Гледајте во центарот на кругот 30 секунди а кога видеото ќе запре погледнете надвор од сликата, ќе видите колку е лесно да го излажете сопствениот мозок :)
 

 

Posted by Demic on Friday, November 20, 2015